Aquesta és la nostra llista electoral resultat de unes primàries obertes a tothom (resultats aquí).

Som persones que provenen de diferents organitzacions. No som polítics professionals ni ho pretenem ser, sinó que volen ser representants i portantveus de totes les persones d’Igualada.

dario

1-Dario Castañé

Sóc enginyer informàtic, membre de Pirates de Catalunya i promotor d’iniciatives socials a escala internacional com la instauració de la Renda Bàsica Incondicional, la defensa i extensió dels drets civils i la difusió de la cultura lliure.

Dins de Pirates he estat cap de llista a les anteriors europees, candidat pel Senat a Barcelona, coordinador de quatre campanyes electorals i coordinador tècnic. També treballo en el desenvolupament d’eines i mètodes de participació ciutadana, havent ajudat a organitzar Multireferèndum, Referèndum Real Ya i les primàries d’altres confluències arreu de Catalunya on els pirates participem.

Crec fermament en la necessitat d’enfortir el municipalisme, amb l’Ajuntament al servei de les persones, no al revés, i una economia de proximitat que fomenti el bé comú.

 

roca

2-Montserrat Roca

Vaig néixer a Barcelona i fa més de 35 anys que visc a Igualada. Sóc casada, tinc dos fills i un nét.

He sigut professora de secundària de ciències a diferents instituts públics, i de formació del professorat a la UAB fins al curs 14-15, actualment estic jubilada.

Des que vaig començar a treballar, he estat vinculada als moviments per la millora de l’escola publica: MRP (moviment de renovació pedagògica), CCOO d’ensenyament, MUCE (marc unitari de la comunitat educativa), o a la plataforma per l’escola pública.

Fa més de 20 anys que pertanyo a ICV, el meu àmbit d’actuació política sempre ha estat local a la comarca de l’Anoia.

Estic vinculada a moviments cristians de base i a diverses entitats socials: UCFR (Unitat contra el feixisme i el racisme). ACAPS (associació catalana d’amics del poble sahrauí), l’associació Som poble de Montbui.

 

rafa

3- Rafa Moya

Vaig néixer a Capellades i visc a Igualada. Llicenciat en Filosofia per la UB i Enginyer Tècnic Informàtic per la UPC. Casat amb dos fills.

He treballat de professor de filosofia i d’informàtica a secundaria. Actualment, Analista informàtic a l’empresa privada.Escriptor, col·laborador en varis llibres de reculls de comtes, articulista habitual a la premsa comarcal, bloguer i acabo d’escriure la meva primera novel·la que sortirà ben aviat.

Sóc membre de l’Assemblea d’Igualada del Procés Constituent.

nati

4-Nati Veraguas

Nascuda a Igualada l’any 1972. Durant els anys d’Universitat vaig militar activament al sindicat d’estudiants BEI (Bloc d’Estudiants Independentistes). De professió sóc advocada especialitzada en la defensa dels drets civils, socials i polítics. Vinculada al moviment feminista; formo part de l’associació Dones Juristes per la construcció del dret amb perspectiva de gènere i de Dones Amb Empenta. Actualment treballo com a directora en un recurs d’atenció a dones i fills i filles en situació de violència masclista. També sóc membre del Consell escolar de l’escola Garcia Fosses i de l’AMPA

ruben

5-Ruben Rois

Sóc en Rubèn i tinc 29 anys. Vaig estudiar batxillerat científic-tècnic i després de treballar en el sector d’arts gràfiques, de carter i de professor de repàs, entre d’altres, ara estic a l’atur.

Activista social, he estat de voluntari a la Creu Roja durant anys en diferents campanyes, com també en accions de recollides/informació del banc d’aliments, marxes per la dignitat, etc.

Actualment estic vinculat a Podem.

ricard

6-Ricard Rodríguez

Vaig néixer a Barcelona i visc a Igualada des de l’any 1981. Sóc mestre. He col·laborat en diferents entitats socials i culturals. Sóc membre de Procés Constituent.

 

7-Patricia Marimón

Metgessa-Traumatòloga a l’Hospital d’Igualada des de 1984, membre del seu comitè d’empresa (secció sindical de CCOO), vaig ser membre de la comissió promotora del Comitè d’Ètica, del qual també vaig formar part fins a 2007.

Membre promotor de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Publica de l’Anoia, i participant del grup “Trobada Sanitat”.

Vaig ser membre fundador del grup de voluntaris de l’Anoia d’Ajuda en Acció i posteriorment durant uns 10 anys com responsable d’un programa d’ajuda a refugiats tibetans a Índia i Nepal.

Des de 2011 participo en l’àmbit de Salut d’ICV.

juan-carlos

8-Joan Carles González

Nascut a Igualada, vaig començar els meus estudis universitaris de filosofia a la UAB amb 19 anys. L’últim curs vaig marxar a Caen (França) per finalitzar-los. De tornada, vaig realitzar un any de Documentació Sanitaria, i en acabat, vaig començar el Màster en Filosofia Contemporània a la UNED. Actualment treballo els caps de setmana i escric la tesina del Màster, així com col·laboro com a articulista a Mito Revista Cultural i també a vegades a Iniciativa Debate. Sóc voluntari a ATLAS realitzant classes de suport escolar i vaig començar a lligar la meva carrera amb la realitat política a partir del 15M, trobant en Podem una oportunitat de canvi, tot i que va ser Procés Constituent el primer que em va cridar l’atenció just “després” de l’aconteixement del 15M. Si hi ha quelcom que pugui resumir la necessitat de ciutadana de participar en la política és quelcom que va dir A.Machado: «Haced política porque si no la hacéis alguien la hará por vosotros y probablemente contra vosotros».

 

lucia

9-Lucía Ayllon

Sóc una persona oberta, bastant culta, amb estudis de secretariat de direcció, també amb el títol d’auxiliar d’infermeria en geriatria.

Molt dedicada i empàtica envers a les problemàtiques de la ciutadania, molt al dia en temes polítics i socials i intentar crear en la població la necessitat d’implicar-se no solament en la política sinó també intentar crear una mentalitat d’empresariat (cooperativisme).

 

carles

10-Carles Tomàs 

Sóc un veí del barri del Poble Sec d’igualada de 46 anys. De professió lampista, aquesta professió l’he compaginat durant anys amb la meva dedicació a la música. Actualment estic en situació d’atur de llarga durada sense cap subsidi.

Des de molt jove he tingut una gran inquietud de servei als altres el que em va portar a participar en ateneus, entitats socials i culturals i el sindicalisme llibertari.

Des de finals de l’any 2013 participo en el moviment social i polític del Procés Constituent on formo part de l’assemblea d’Igualada, la coordinadora i la sectorial de pobresa i exclusió social.

11-Núria Paín

12- Javier Manzano

13- María Dolores Ruíz

14-Martín Salanova

15-María Soledad López

16-Montserrat Montaña

17-Jordi Domingo 

18-Alex Saavedra

19-Sonia Gil

20-Jesús Pascual

21-Jesús Montiel

 

SUPLENTS

1- Cynthia Miranda 

2- Santiago Berenguer

3- Maribel Nogué